Miercurea fără…

Spre țara cuvintelor care nu cuvântă… 

50 thoughts on “Miercurea fără…

 1. Mishuk

  miercurea…ziua mea preferată din săptămână…când toată lumea rămâne fără cuvinte…şi totuşi imaginile, tablourile, clipurile…..toate sunt cuvinte în liniştea ce o aduni în minte. eu cred că miercurea e cea mai bogată în cuvinte zi din săptămână. totul ţipă în culori…..chiar dacă e linişte!

   
  Reply
     1. Mishuk

      din păcate muza mea s-a sinucis….şi aş deveni plictisitor… de aceea apare raluca… poate schimbă ea ceva, lăsând-o pe EA în urmă….

       
     2. Mishuk

      muza renaşte când nu te aştepţi….nu m-am gândit niciodată la asta…şi da, ai dreptate….renunţasem la blog cândva…mai scriam când şi când o poezie apoi…scânteia şi bum!!!! am scris în 3 luni aproape cât în doi ani (pe blog – eu sunt adeptul cernelii).

       
     3. Mishuk

      ioi…cerneală pe degete…pete….ioi!!!
      pix cu gel…duminică, la biserică am să-i mulţumesc lui dumnezeu…şi bărbaţilor care au inventat pixul cu gel…geaca cu ţinte, roata şi focul….şi cele două cuvinte 😉

       
     4. chgabriela Post author

      eu, optimista fiind, trec cu vederea ce ma supara si aleg pozitivul. Ma ajuta asta… Faptele nu trec neobservate, nu cand trec pe langa mine:)

       
     5. Mishuk

      mic sau mare contează mai puţin…ai un stil liber, foiarte expresiv, eşti simplă ca un parfum de primăvară. literar vorbind. nu tre să fii călinescu ca să înţelegi… ce îmi place mult la tine e lejeritatea cu care te joci prin cuvinte…chiar îţi admir stilul!

       
     6. Mishuk

      am o singură întrebare….şi nu are legătură cu blogul tău..ci cu unul pe care-l citeşti….
      apreciezi cantitatea şi efortul de a cuprinde în fiecare zi câte o scriere…sau substanţa, profunzimea acelei scrieri???
      e doar o curiozitate….

       
     7. chgabriela Post author

      Substanta infinit mai mult decat cantitatea. E de apreciat si faptul ca unii scriu zilnic… Daca o fac si bine, e perfect:D pentru mine si alti cititori…

       
     8. Mishuk

      nu îmi place să perii….eu sunt mai răutăcios de felul meu…când e cazul. însă apreciez ceea ce în ochii mei are valoare. cum spuneam eu pe tine te văd un mic picasso în ale poeziei. îmi place culoarea, parfumul şi tabloul pe care îl descrie fiecare poem în parte….

       
     9. chgabriela Post author

      Ma faci sa iti multumesc din nou… si iar o sa imi spui ca n-ai nicio “vina”. Si imi dai si chef de scris acum, si nu pot ca sunt la birou:D

       

Leave a Reply

Your email address will not be published.