La mulți ani!

Femeilor la costum, cu dunga dreaptă și mărțișorul perfect proporționat în mijloc de material liniar. Celor cu tocul cui, înghesuit în trotuar în pași fermi, cu zâmbetul drept pe buze impecabil colorate. Celor care știu că prima impresie creează istorii.jackie-kennedy-caroline_large_thumb[1]

Femeilor surprinse comod în hanorac și cizme îmblănite, cu eșarfa colorată înfășurată peste păr și ochii mici de somn. Celor cu geanta înghesuind diversități aruncate haotic în căptușeală: laptop, bluză-extra, ruj, iconița de la bunica și pachețelul cu mâncare. Celor care simt ziua ascendent, după cafeaua de dimineață.

Femeilor fredonând melodii primăvăratice, închise voluntar între căști, muzicale, cu picioare bătând ritmuri nesfârșite. Celor care-și încep ziua zâmbind, plimbându-și drumul spre muncă în melodie.

Femeilor de care se agață copii cu obraji roșii și plânset atașat în „vreri” neterminate. Mamelor puternice, crescând suflete de mână, simțind plenar și dedicat sentimente noi, pentru care merită să-ți trăiești veșnicia.

Femeilor scunde, înalte, cu ochii vii sau stinși, cu zâmbetul aiurea sau țintit, femeilor frumoase dintr-o privire și celor pe care trebuie să le descoperi, femeilor cu suflet bun, izvorând bună dispoziție, femeilor tăcute, analizând diversități, femeilor care știu în ce direcție aleargă și celor pierdute pe drum: la mulți ani! Sunteți indispensabile vieții și surse de frumos. Din suflet, bucurie!

 

8 thoughts on “La mulți ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published.