Tu poți!

Am fost învățați să luptăm! Cu obstacolele, cu gândurile, cu sufletul, cu frustrarea sfârșitului de poveste. Uităm de începuturi, de confuzia și bucuria noutății, de potențialul personal în acțiune. Suntem umani și renunțăm la vise, fără să gândim mai mult decât linia de sfârșit al etapei, fără să vizualizăm dincolo de limită, înăuntrul nostru.

De cele mai multe ori, soluția depășirii unor obstacole aparent de netrecut e în mâinile noastre. Un zâmbet, un gând, o părere, trase de margini ușor forțat, se pliază perfect pe nevoile noastre, născând începuturi de drum. Alteori, când puterile se sfârșesc, într-un entuziasm părăsit pe baricade, când ne doare imaginea noastră în oglindă excesiv, într-o pondere neputincioasă a acumulărilor neașteptate, ne ascundem. Pentru că, parcă, nu mai suntem noi în bucata de sticlă, ci o deformare a noastră și a sacrificiilor incoerente de a scăpa de kilogramele în plus, inutil.

Nu-mi stă în fire să aclam, ci doar să propun. Pe lângă soluția perfect coerentă de a duce un stil de viață sănătos, poetic marcată de o porție de alergat seara în jurul lacului, pentru fermitatea gândului, lepădat de grija zilei la birou, și a corpului, provocat să funcționeze la cel mai bun nivel, Slim Duo Forte este o alternativă și o completare necesară persoanelor care țin la imaginea lor în fața propriilor persoane și a celor din jur. O arată și Alessia, în imaginea următoare.
310842_450874741656028_1908563220_n (1)
Ne place diferența. Vrem ca drumul nostru să fie personalizat, să treacă prin filtrul propriei viziuni asupra lumii, nu-i așa? Slim Duo Forte se concentrează, în primul rând, pe nevoia personală, răspunzând fiecăruia în funcție de ceea ce reprezintă pentru sine o viață sănătoasă. Pachetul se oferă în baza unei cercetări a metabolismului clientului iar soluția este în totalitate naturală: ceai verde, cambogia, acerola, pulbere din fruct de acai și portocal amar, lămâie verde.

Specialiștii propriului corp suntem noi înșine. Ne cunoaștem slăbiciunile, efectele pătrățelei de ciocolată în plus peste masa de seară, nevoia de a ne simți bine pentru a ne crea o imagine în fața celorlalți. Și ce metodă mai bună de ne autoforma, de a crește în ochii noștri și ai celorlalți, decât a avea grijă de noi? Pentru ca efectul unui tratament, fie el bazat pe exerciții fizice, fie pe cure alimentare, să fie unul benefic, e nevoie întotdeauna de o viziune preliminară asupra sănătății și a ceea ce înseamnă pentru noi un stil de viață sănătos. Scăderea numărului de mese pe zi, înfometarea, stresul și alte „soluții” adiacente, nu fac decât să provoace organismul să funcționeze haotic, până la excese. Din motive ca acestea, la care se adaugă nevoia de simplificare a ideii de a te simți bine în peilea ta, Slim Duo Forte propune o soluție completă, deloc dăunătoare: detoxifică, reechilibrează și ajută la eliminare grăsimilor.

Un exemplu pozitiv este Iulia, care povestește pe scurt despre experiența ei:

Pentru că nu există soluții magice, nici rețete de succes împărțite în mod egal fiecăruia dintre noi, programul pe care îl propune Slim Duo Forte este unul aplicabil unei vieți sănătoase, indiferent de condiția celui care aderă la soluție, ajutând la reactivarea metabolismului prin reglarea colesterolului, evacuarea apei în exces din țesuturi și la reglarea tranzitului intestinal. Ca o estimare generală, 7,5 kilograme sunt eliminate în aproximativ 2 luni de la începerea tratamentului natural, cu o marjă de eroare diferențiată în funcție de masa corporală a celui inclus în program și de condiția fizică și a metabolismului. O șansă în plus de a beneficia de pachet este dată de concursurile recurente în numele produsului.

Ceea ce contează pentru noi să devină realitate! Iar dacă sufletul este tânăr, să-i oferim și trupului o șansă de a se resuscita! Sănătate!

 

5 thoughts on “Tu poți!

  1. Terri Hess

    “Am slabit 7,5 kg in 2 luni si jumatate cu programul SlimDuoForte!”Intra pe http://www.slimduoforte.ro/oferte si afla si tu povestea Iuliei, 31 de ani din Bucuresti, care a slabit cu Slim Duo Forte Original Formula, cel mai nou produs de slabit din Romania, 100% natural 7,5 kg in doar 2 luni si jumatate!

     
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.