Blogguim, măria ta!

Scriem. Ne împingem în coate și cuvinte, până la linia de sosire. Ne exersăm neuronii pe teme inabordabile și personalizăm conținuturi.
Ne strângem scuturile și ne citim frumos, cu accent pe silabe. Ne lustruim literele, să reziste mult, și ne pregătim lacrimile eșecului în batista din buzunarul din față. Suntem pregătiți să luptăm, cu scutul aproape și admirația cuvintelor pe buză. Ne citim la Superblog 2013, da?:)1150848_10201801371856736_437081339_n

 

35 thoughts on “Blogguim, măria ta!

   1. aurescu

    A trebuit sa-mi storc un picut creierii pentru articolul de anuntare a participarii in competitia asta. Nici nu stiam ca exista pana sa citesc articolul tau.

     
    Reply
  1. chgabriela Post author

   Sunt convinsa ca o sa fie frumos. Imi place asa de mult cand deschid un blog si nu ma pot opri din citit. Si mi se intampla destul de rar. Sunt convinsa ca asta e una dintre “acele” ocazii.

    
   Reply
   1. Andreotti

    Așa să-ți fie!
    Să câștigi un premiu, e binevenit, să câștigi niște oameni/blogguri frumoase e OBLIGATORIU să se întâmple într-o astfel de competiție! :))

     
    Reply
  1. chgabriela Post author

   Multumesc, Dan! Nu sunt eu omul reclamei, poate de aia nu seamana cu un advertorial. Numai ca… daca imi place despre ce scriu, o fac un pic altfel, cu gandul ca e inspre bine:P

    
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.