Biorefit tea. Sănătate la plic

Îi exploda capul. Își simțea pulsul bătând, zgomotos și agitat, în ureche, iar ochii i se lăsau sub greutatea pleoapelor. O presiune intensă îi strângea porii iar buzele i se subțiau de durere. O migrenă atroce îi tulbura concentrarea și puterea oaselor. Se simțea înfrântă, sub greutatea propriului păr, a pastilei forte contra durerii, a neputinței.

La doi pași de fereastră, pe suportul de cărți, o privea colorată o cutie de ceai de la prietena cea mai bună: „Să te mai detoxifici și tu”. De fiecare dată când o asalta cu seriozitățile ei „naturiste”, o lua în râs și-și ronțăia, în continuare, sandvișul gras, cu gust dependent și calorii din oficiu. Și-a încălzit în ibricul roșu puțină apă și a lăsat un pliculeț la infuzat timp de 15 minute. cutie-ceai-biorefit-modificare3-600x264

După 30 minute, magia s-a instalat simplu, printr-o stare naturală de bine, de sănătate așteptată. Ceaiul s-a scurs în sânge, a umplut celulele de aromă de plantă strivită, a curățat migălos fiecare por de apăsarea neașteptată.

Produs 100 % natural, avizat de S.N.P.M.A.P.S, ceaiul Biorefit Tea este o inovație în rândul ceaiurilor de pe piață, întrucât are nu numai efecte diuretice și de detoxifiere, ci ajută și la eliminarea țesutului adipos. Într-o combinație propice cu o alimentație sănătoasă, ceaiul este recomandat atât în diete, cât și ca adjuvant în alte forme de terapie. Plantele de crușin și senna reglează fluxul intesintal și crește activitatea acizilor biliari.

Fără a avea contrainidicații, Biorefit Tea, primul ceai Detox & Fit body din România, face parte din gama ofertelor noi Slim Duo Forte, ale căror pachete sunt recunoscute sub marca eficienței și a sănătății. Siteul Biorefit oferă detalii calitative despre produs, într-o manieră simplă, cu accent pe beneficii vs ofertă de preț, mărturiile, avizările și descrierea în sine a produsului fiind cel puțin convingătoare.

Pentru că nu știm întotdeauna să avem grijă de noi, pentru că timpul este scurt și alimtentația pe care ne-o alegem nu e mereu o sursă de sănătate, ceaiul de slăbit Biorefit Tea este un supliment necesar nu numai dietei, ci și detoxifierii de care avem nevoie. Să punem, deci, de o sănătate. La plic!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.