Asha Center. “See things as they are”

Există momente și locuri pe care nu le uiți niciodată. Te lovesc încet, în moalele inimii, și se întind consistent pe fiecare celulă, explodând în sentimente, în viață crescândă, în prea-plin.

O săptămână de revelație. Pădure tăcută, suflete mari, oameni frumoși, împărțindu-și credințele cu patos, într-o congreuență inimaginabilă. La Asha Center nu există înstrăinare. Sufletele se țin de mână la masă, în „blessings for the meal, blessings for the chefs”, râsetele se molipsesc de viață trăită comun, într-o mare familie, jocurile exudează de bucurie, de copilărie simțită până-n vârful degetelor, deși demult apusă în ridurile de pe frunte.
1441224_1378965845688001_1221286299_n
Nu credeam că o să fiu în stare să scriu despre voi, oameni dragi. Emoțiile cele mai mare se trăiesc, nu se aștern în cuvinte limitative. Am luat cu mine îmbrățișările, credințele, bucuria începuturilor. Mai mult decât orice, am câștigat prieteni în suflete de care nu m-aș fi apropiat, dacă nu exista coincidența contextului.

Aștept să vă revăd. Să împărțim felii de pâine cu ciocolată la masă și să trăim universal, pe limba sufletului, bucuria de a fi „împreună”: 27 de inimi, îmbrățișând adevăruri, într-o săptămână de poveste.

 

2 thoughts on “Asha Center. “See things as they are”

  1. Andreotti

    Ți-am simțit lipsa dar în același timp, mă bucur pentru tine și pentru experiența trăită, astfel că trec peste „lipsurile” mele și-ți spun: bine ai revenit! :)))

     
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.