Nominalizăm:)

A început lumea să scrie alb, în mărimi de fulgi, în spirit de poveste. S-au înmulțit zâmbetele-n lume și dulciurile pe masă.
Se îmbrățișează gând cu gând, mână cu mână. Se cântă colind voios la ureche și se-apropie suflet de suflet, copilăros.

Azi mi-am umplut sertarul de dulciuri olandeze, de lumânărele și de atmosferă de Crăciun, împachetate amplu de un om cu suflet mare. În plus, îmi zâmbește haios un Moș Crăciun miniatural, învelit în ciocolată, și mă provoacă la joacă un set de cărți creative. Știe Moșul secretos că-mi place ce merit…

Molipisită de poveste și de Crăciunul drag în perspectivă, le mulțumesc celor care mi-au recunoscut scrisul în steluțe, pentru Blog of the year 2012 Award :Gară pentru doi, B3Yourself și Abisuri.

award

Le dedic din suflet câte o prăjitură și o portocală decojită, câte-un suflet plin de-o bucurie continuă și câte o îmbrățișare.

Lista mea, a oamenilor pe care îi citesc și îi admir:

Almanahe
Abisuri
Cu capul în nori
Dia Na
Luna Pătrată
Gară pentru doi
Conviețuire
Wind of colors
B3Yourself

Mai jos, câteva reguli, ca în orice joc:

1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.

2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.

3. Include un link către această pagină: ‘Blog of the Year 2012′ Award –http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/, menționînd regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!

4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia

5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici, putând astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă

6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmînat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuînd colecționarea stelelor (maximul este de 6)”

 

15 thoughts on “Nominalizăm:)

 1. abisurile

  Ca de obicei e tare cald si bine aici la tine. Citindu-te mi-e si mai dor de zapada si coaja de portocala pusa pe foc domol. Multumesc pentru nominalizare, sa ai liniste in suflet si bucurie.

   
  Reply
 2. Diana şi Dan

  Mulţumim din suflet.
  Au fost unii care s-au grăbit să desfiinţeze joculeţul cu steluţele considerându-l o “invenţie” aducătoare de trafic sau au interpretat în fel şi chip intenţia “nominalizărilor”. Noi l-am considerat ca fiind o modestă dovadă de apreciere, un mic, mic, foarte mic şi imaterial cadou de Crăciun şi un gând de apropiere şi amiciţie într-o nişă blogosferică destul de sărăcăcios reprezentată. Deci, pentru noi chiar a contat, la fel cum contează şi steluţa primită acum de la tine. Încă o dată, mulţumim !

   
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.